Zakelijk

Flexibiliteit belangrijk voor jou?

PayforUse biedt flexibel kantoormeubilair

De voordelen op een rij

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig, bureaustoelen of complete werkplekken? Bij PayforUse bieden we het allebei.

Totale ontzorging

Meerdere werkplekken nodig voor bij jou op de zaak? Wij komen je werkplekken brengen en monteren waar je wilt voor €40,- excl. btw per werkplek per afleveradres.

Ergonomische werkplekken

In de juiste houding werken is belangrijk. Het juiste meubilair helpt hierbij. Onze experts staan altijd voor je klaar om voor jou of je collega’s alles juist in te stellen.

Iets stuk? Wij zijn al onderweg

Superservice. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur bij jou langskomt om het meubilair te maken of te vervangen.

Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar

Meer of minder werkplekken nodig? Wij komen het meubilair brengen of ophalen. Geen opzegtermijnen, bij ons is het echt flexibel werken.

Geen administratieve chaos

Elke maand een verzamelfactuur in je mailbox zodat je niet per werkplek administratie hoeft te doen.

Onze producten

Offerte ontvangen?

Groot aantal bureaustoelen of werkplekken nodig? Bij jou op kantoor of bij je werknemers thuis? PayforUse denkt graag met je mee! 

Neem contact met ons op via mail of telefoon en wij bespreken graag de mogelijkheden. 

sales@payforuse.com

+31 (0)6 15 52 82 24

Slimmer dan kopen

Een abonnement is hét alternatief, je krijgt namelijk meer dan alleen het product.

Echt flexibel!
Maandelijks opzegbaar

Iets stuk?
Wij komen het repareren of vervangen

Meer of minder meubilair? Wij komen het gemonteerd leveren of ophalen.

Altijd een goed ingestelde thuiswerkplek

PayforUse biedt de oplossing

706-CS

"Start-up, ga je verhuizen naar een nieuw pand of je medewerkers voorzien van een thuiswerkplek?

PayforUse biedt een flexibele oplossing wat
betreft je kantoormeubilair?"

PayforUse biedt ergonomische werkplekken voor een vaste lage prijs per maand.

Flexibiliteit is bij ons vanzelfsprekend. Gaan de zaken goed en denk je aan uitbreiding van je team? Geef het aan en wij komen extra werkplekken brengen.
Valt het tegen en moet je afscheid nemen van enkele medewerkers? Wij komen de werkplekken weer ophalen en stoppen je abonnement voor deze werkplekken.

Voor €40,- excl. btw per werkplek komen wij het meubilair bij je bezorgen en monteren, we gaan niet eerder weg dan dat alles werkt. Is er iets kapot? Wij sturen binnen 48 uur een monteur om je meubilair te maken of om te ruilen zodat jij je werkzaamheden zo snel mogelijk weer comfortabel uit kan voeren.

Daarnaast geven wij om duurzaamheid. Jij toch ook? De grote hoeveelheden afval afkomstig uit onze wegwerpmaatschappij en de wijze waarop het wordt verwerkt, zijn niet alleen schadelijk voor het milieu maar ook voor de mens. Door de circulaire werkplek te creëren draag je als onderneming actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek en waardevernietiging.
Als jong bedrijf vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan een milieubewustere keuze. Door de visie van PayforUse met ons verhuur concept en levenslange garantie, is dat wij controle houden over de producten; en zo verspilling voorkomen

Daarnaast bieden wij ook refurbished werkplekken aan en sluiten hiermee de circulaire cirkel; we recyclen en upcyclen onze producten en voorkomen verspilling. Met als bijkomend voordeel dat dit voordeliger is voor jou als klant.

Meer informatie ontvangen?

Laat je mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Vragen? Wij hebben het antwoord

De minimale contractduur is een maand. Kom je er na een een paar dagen achter dat het meubilair toch niet bij jou past? Geef het aan en wij komen het meubilair retour halen.

Je kunt jouw werkplek makkelijk online bestellen óf je stuurt ons een mailtje.

Maak een keuze uit onze producten. Geeft de aflever locatie aan en de factuurgegevens. Na het plaatsen van je bestelling maken wij een afspraak om je werkplek te bezorgen en te monteren.

In heel Nederland komen we naar je toe om je werkplek of bureaustoel te bezorgen!

Mocht jouw regio of bestelling echt een logistieke uitdaging worden, dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Bij bestelling van bureaustoelen 

Komen wij het altijd gratis gemonteerd bij jouw leveren tot de eerste deur. 

Heb je een groot aantal stoelen nodig op één locatie? Dan kan het zijn dat wij hiervoor inhuiskosten moeten rekenen. Neem gerust contact met ons op wanneer je twijfelt of je inhuiskosten moet betalen of niet.

Bij bestelling van een volledige werkplek 

Wij vragen per werkplek €40,- excl. BTW aflever kosten. De kosten zijn opgebouwd uit de volgende services: voorrijkosten, plaatsing- en montagekosten. Onze monteur gaat pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent over de afgeleverde werkplek.

Jazeker! Als jong bedrijf vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan een milieubewustere keuze. De visie van PayforUse met ons verhuur concept, en levenslange garantie, is dat wij controle houden over de producten; en zo verspilling voorkomen.

 Door ook refurbished werkplekken aan te bieden sluiten we de circulaire cirkel; we recyclen en upcyclen onze producten, en voorkomen verspilling. Met als bijkomend voordeel dat dit voordeliger is voor de klant.

Wij bieden een professionele werkplek die aan alle reglementen voldoet en voor iedereen op maat in te stellen is. Onze bureaustoelen voldoen aan de de (N)EN 1335. Onze bureaus voldoen aan de NPR 1813. Dat is de hoogst haalbare normering in Nederland. Zo weet jij dat je altijd goed zit (en staat) bij ons.

Jazeker kan dat. Wij begrijpen als geen ander dat je niet meer zonder je fijne werkplek wil. Wij bieden daarom de mogelijkheid om het meubilair over te nemen. Hoeveel betaal je dan voor de werkplek? Wij verrekenen het bedrag van het aantal maanden dat je gehuurd hebt met de nieuwkoopprijs van het meubilair, het bedrag onder aan de streep dien je dan nog te betalen. Hierbij hanteren wij een minimumafrekenprijs van €100,- exclusief BTW.  

Wil je weten wat jouw afrekenprijs wordt? Mail dan naar sales@payforuse.com

Nee. Gaat er onverhoopt iets stuk? No worries! Wij sturen zo snel mogelijk iemand van onze servicedienst langs om het voor je te fixen of te vervangen. Zo ben jij volledig ontzorgd.

Heel gemakkelijk via email  sales@payforuse.com of bel/app naar +31(0)615528224. We passen het aantal werkplekken of bureaustoelen aan en komen deze ophalen.

Bij opzeggen zorgen we ervoor dat het bedrag voor het betreffende meubilair wordt stopgezet.