Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over ons.
Staat je vraag er niet tussen? Dan helpen we je natuurlijk graag stuur ons een berichtje op:sales@payforuse.com

Hulp nodig?

Toch een vraag die er niet tussen staat?

We staan op werkdagen voor je klaar van 09:00- 17:00

Meest voorkomende vragen:

De minimale contractduur is een dag! Kom je er na een dag achter dat je toch te veel hebt besteld? Dan lossen wij het voor je op.

Je kunt jouw werkplek makkelijk online bestellen of je stuurt ons een mailtje. De werkplek bestaat uit een in hoogte verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Kies de locatie waar jij je werkplek wilt en volg de stappen. Na het plaatsen van je bestelling maken wij een afspraak om je werkplek te bezorgen. Bij een aantal regio’s is het ook mogelijk je werkplek af te halen, mocht jou dit beter uitkomen!

Maandelijks wordt het bedrag afgeschreven en ontvang je vanuit ons natuurlijk een btw-factuur voor je boekhouding.
Zodra je van ons een bestelbevestiging hebt ontvangen, gaan wij voor je aan de slag! Je hebt je werkplek al binnen 10 werkdagen op de gewenste locatie.
In heel Nederland komen we naar je toe om je werkplek te bezorgen! Je kan er vanuit gaan dat je binnen 10 werkdagen aan de slag kunt met jouw nieuwe werkplek. Mocht jouw regio of bestelling echt een logistieke uitdaging worden? Dan bespreken we natuurlijk samen eerst wat het beste uitkomt!
Bij bestelling van 1 werkplek – wanneer je 1 werkplek huurt vragen wij €40,- excl. BTW bezorgkosten. De kosten zijn opgebouwd uit de volgende services: voorrijkosten, plaatsing- en montagekosten. Onze monteur gaat pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent over de afgeleverde werkplek.

Bij bestelling vanaf 2 werkplekken op hetzelfde afleveradres – wanneer je 2 werkplekken of meer huurt vragen wij €40,- excl. BTW bezorgkosten per werkplek. De kosten zijn opgebouwd uit de volgende services: voorrijkosten, plaatsing- en montagekosten. Onze monteur gaat pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent over de afgeleverde werkplekken.

Bij bestelling vanaf 2 werkplekken op meerdere afleveradressen – wanneer je meerdere werkplekken afneemt en deze wil laten leveren op verschillende afleveradressen vragen wij per afleveradres €40,- excl. BTW bezorgkosten. De kosten zijn opgebouwd uit de volgende services: voorrijkosten, plaatsing- en montagekosten. Onze monteur gaat pas weg wanneer de eindgebruiker helemaal tevreden is over de afgeleverde werkplek.

Kosteloos ophalen van je bestelling – het is mogelijk je werkplek kosteloos op te halen bij ons. Let er wel op dat je je gehele werkplek dan ongemonteerd meekrijgt. Natuurlijk krijg je van ons ook een gebruiksaanwijzing mee.

Wil jij je werkplek kosteloos ophalen? Stuur een mail naar sales@payforuse.com om het moment van ophalen af te stemmen.

Het is mogelijk je bestelling kosteloos op te halen bij ons. Let er wel op dat je je gehele werkplek dan ongemonteerd meekrijgt. Natuurlijk krijg je van ons ook een gebruiksaanwijzing mee. Wil jij je bestelling kosteloos ophalen? Stuur even een mail naar sales@payforuse.com om het moment van ophalen af te stemmen.

Andere vragen:

Wij rijden met ons eigen transport naar je toe en beschikken daarom niet over de track & trace code service. Vanzelfsprekend houden wij je persoonlijk op de hoogte over de levering van je bestelling. Tussendoor een vraag over je bestelling? Neem dan gerust contact op via sales@payforuse.com
Jazeker! Als jong bedrijf vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan een milieubewustere keuze. De visie van PayforUse met ons verhuur concept, en levenslange garantie, is dat wij controle houden over de producten; en zo verspilling voorkomen. Door ook refurbished werkplekken aan te bieden sluiten we de circulaire cirkel; we recyclen en upcyclen onze producten, en voorkomen verspilling. Met als bijkomend voordeel dat dit voordeliger is voor de klant.
Wij bieden een professionele werkplek die aan alle regelementen voldoet en voor iedereen op maat in te stellen is. Onze bureaustoelen voldoen aan de de (N)EN 1335. Het bureau is elektrisch en op elke hoogte instelbaar.
Jazeker kan dat! Wij begrijpen als geen ander dat je niet meer zonder je fijne werkplek wil. Wij bieden daarom de mogelijkheid om het meubilair over te nemen. Hoeveel betaal je dan voor de werkplek? Wij verrekenen het bedrag van het aantal maanden dat je gehuurd hebt met de nieuwkoopprijs van het meubilair, het bedrag onder aan de streep dien je dan nog te betalen. Hierbij hanteren wij een minimumafrekenprijs van €100,- exclusief BTW. Wil je weten wat jouw afrekenprijs wordt? Mail dan naar sales@payforuse.com
Gaat er onverhoopt iets stuk? No worries! Wij sturen binnen 48 uur iemand van onze servicedienst langs om het voor je te fixen of te vervangen. Zo ben jij volledig ontzorgd.
Heel gemakkelijk via email – sales@payforuse.com of bel/app naar +31(0)615528224. We passen je werkplekken aan en komen deze ophalen. Bij opzeggen zorgen we ervoor dat je bedrag wordt stopgezet en we de werkplekken komen ophalen.